Skip to content
Eijerkamp Collectie Mason Bijzettafel
Eijerkamp Collectie Mason Bijzettafel
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Mason Bijzettafel
1/5
Item 1 of 5

Eijerkamp Collectie Mason Bijzettafel

Levertijd: 1-2 weken

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Mason Bijzettafel

Bijzettafel Mason van Eijerkamp Collectie is een echte blikvanger in je interieur! Het stoere design en de zwarte kleur geven deze bijzetter een retro look. De tafel heeft een tafelblad met opstaande rand en wordt ondersteund door een robuuste voet. Mason biedt genoeg ruimte om woonaccessoires op te presenteren en is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Shop bijzettafel Mason van Eijerkamp collectie direct online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 2300253
Diameter 60 cm
Hoogte 40 cm
Vorm Rond
Materiaal Aluminium
Kleur Black
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Retro
Barcode 8718548060838
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.