Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Eijerkamp Collectie Max Fauteuil
Eijerkamp Collectie Max Fauteuil
Vanaf 999.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Max Fauteuil
1/6
Item 1 of 6

Eijerkamp Collectie Max Fauteuil

Vanaf 999.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Max Fauteuil

Eijerkamp collectie fauteuil Max is een prachtige stoel met een heerlijk comfort. Max wordt getypeerd als een klassieker met een oogstrelend design. Fauteuil Max is een aanwinst voor in je interieur en te integreren in diverse woonstijlen. De 4-teens draaivoet zorgt ervoor dat Max zich kan bewegen en waardoor je makkelijk kunt bijdraaien.

Het frame van het onderstel is zwart gemoffeld en de zitting en de rug zijn voorzien van koudschuim vulling. Getoond model heeft een prachtig, klassiek stofpatroon. Max is naar wens samen te stellen in stof of leer in diverse kleuren.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1595645
Breedte 80 cm
Hoogte 88 cm
Diepte 64 cm
Materiaal Stof
Kleur Gold
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Max serie Bekijk ook Meer uit deze serie