gratis verzending vanaf € 500
Eijerkamp Collectie Meghan Roomdivider
Eijerkamp Collectie Meghan Roomdivider
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Meghan Roomdivider
1/1
Item 1 of 1

Eijerkamp Collectie Meghan Roomdivider

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Meghan Roomdivider

Roomdivider Meghan is een veelzijdig opbergmeubel dat, door zijn vele mogelijkheden, in veel interieurs goed tot zijn recht komt. Gebruik de kast om een ruimte in tweeën te delen en uw mooiste persoonlijke accessoires te groeperen. Behalve als roomdivider kan de kast ook uitstekend dienst doen als boekenkast.

Meghan, hier uitgevoerd in de kleur Silk Black met vier metalen inzetten in de kleur Oxide Red, is volledig naar wens samen te stellen door de ruime keuze uit diverse kleuren houten en metalen inzetten.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1571226
Breedte 112 cm
Hoogte 191 cm
Diepte 40 cm
Materiaal Hout
Kleur Silk Black
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer