gratis verzending vanaf € 500
Eijerkamp Collectie Mika Boxspring
Eijerkamp Collectie Mika Boxspring
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Mika Boxspring
1/3
Item 1 of 3

Eijerkamp Collectie Mika Boxspring

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Persoonlijk slaapadvies?

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Mika Boxspring

Boxspring Mika uit de Eijerkamp Collectie heeft een esthetisch uiterlijk dankzij de strakke vormgeving en de ietwat afgeronde hoeken. Deze boxspring is het perfecte voorbeeld van comfort en zachtheid. Mika is te bekleden in diverse rijke stoffen in talloze kleuren. Bijzonder: de boxspring wordt volledig met de handgemaakt en is uitgevoerd in 100% natuurlijke matieralen. Het idee achter dit bed was om de meest comfortabele boxspring te creëeren. 

Ontdek de mogelijkheden van boxspring Mika uit de Eijerkamp Collectie online en in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1605220
Breedte 180 cm
Lengte 210 cm
Merk Eijerkamp Collectie
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer