gratis verzending vanaf € 500
Eijerkamp Collectie Mika Boxspring
Eijerkamp Collectie Mika Boxspring
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Mika Boxspring
1/3
Item 1 of 3

Eijerkamp Collectie Mika Boxspring

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 6-8 weken

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Mika Boxspring

Boxspring Mika uit de Eijerkamp Collectie heeft een esthetisch uiterlijk dankzij de strakke vormgeving en de ietwat afgeronde hoeken. Deze boxspring is het perfecte voorbeeld van comfort en zachtheid. Mika is te bekleden in diverse rijke stoffen in talloze kleuren. Bijzonder: de boxspring wordt volledig met de handgemaakt en is uitgevoerd in 100% natuurlijke matieralen. Het idee achter dit bed was om de meest comfortabele boxspring te creëeren. 

Ontdek de mogelijkheden van boxspring Mika uit de Eijerkamp Collectie online en in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1605220
Breedte 180 cm
Lengte 210 cm
Merk Eijerkamp Collectie
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer