Skip to content
Eijerkamp Collectie Noya Hoekbank
Eijerkamp Collectie Noya Hoekbank
Vanaf 7929.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Noya Hoekbank
1/7
Item 1 of 7

Eijerkamp Collectie Noya Hoekbank

Vanaf 7929.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Noya Hoekbank

Uitrusten op een heerlijk zitlandschap. Noya uit de Eijerkamp Collectie biedt tal van mogelijkheden door de diverse elementen die gecombineerd kunnen worden voor de gewenste zitbank in een modern en stijlvol interieur. 

De modulaire bank rust op een eiken slede onderstel. De bank heeft een lage rugleuning met losse kussens voor een landelijk gevoel. Stel de Noya bank volledig naar wens samen middels een rijke collectie aan stofsoorten, van compacte 2-zitsbank tot royale u-bank. 

Ontdek de vele mogelijkheden van de Eijerkamp Collectie hoekbank Noya in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1652505
Hoogte 70 cm
Diepte 100 cm
Materiaal Stof
Kleur Creme
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer