Skip to content
Eijerkamp Collectie Odessa Slaapbank
Eijerkamp Collectie Odessa Slaapbank
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Odessa Slaapbank
1/8
Item 1 of 8

Eijerkamp Collectie Odessa Slaapbank

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Gratis slaapadvies in onze Slaap Experience Centers van onze slaapexperts. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Odessa Slaapbank

Slaapbank Odessa is een comfortabele en multifunctionele slaapbank voor in de slaapkamer, logeerkamer of woonkamer. Wanneer de bank wordt opengeklapt ontvouwt zich een comfortabel topmatras welke uit te voeren is tot een maximale afmeting van 180 x 197 centimeter: ruim genoeg om met twee personen comfortabel van een goede nachtrust te genieten. Wanneer de slaapbank niet in gebruik is als bed is er onder de zitting ruimte om beddengoed op te bergen.

Odessa is verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen: van compacte 2-zitsbank tot ruimte 4-zitsbank van waaruit zich een ruim bed ontvouwt. Odessa is bekleed met hoogwaardig leder en uit te voeren in diverse kleuren. Tevens is de armleuning van de bank in een drietal breedtes te kiezen.

Ervaar het comfort van de Odessa slaapbank en ontdek de mogelijkheden in onze woonwinkel in Zutphen!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1592078
Breedte 215 cm
Hoogte 87 cm
Diepte 96 cm
Materiaal Leer
Kleur Zwart
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer