• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Ronde plafondlamp Solid 1.0 uit de Wever & Ducré collectie van Eikelenboom laat zien dat spotverlichting niet alleen een technische uitstraling bevat. Dit fraaie item heeft een diameter van 10 centimeter en een hoogte van 13 centimeter. Solid is verkrijgbaar in de kleuren zwart, brons en wit. De combinatie met de goudkleurige binnenkant geeft een rijke en warme uitstraling.

Kenmerken
Artikelnummer 1558386
Hoogte 13 cm
Diameter 10 cm
Kleur Zwart
Materiaal Aluminium
Ruimte Verlichting
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Eijerkamp Collectie