gratis verzending vanaf € 500
Eijerkamp Collectie Prado Buffetkast
Eijerkamp Collectie Prado Buffetkast
Vanaf 2009.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Prado Buffetkast
1/6
Item 1 of 6

Eijerkamp Collectie Prado Buffetkast

Vanaf 2009.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: Neem contact op voor de actuele levertijd

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Prado Buffetkast

De moderne buffetkast Prado uit te Eijerkamp Collectie biedt met zijn grote, glazen deuren volop ruimte voor het opbergen van bijzondere accessoires, persoonlijke verzamelingen en een uitgebreide serviescollectie. Prado is vervaardigd uit eikenhout en uitgevoerd in twee kleuren: aan de binnenzijde van de kast is de natuurlijk uitstraling van het hout nog goed te zien, de buitenzijde van de kast is afgewerkt in een mat zwarte tint.

Buffetkast Prado is verkrijgbaar in diverse afmetingen en af te werken in verschillende kleursamenstellingen. Ontdek de mogelijkheden van deze opbergkast in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1588241
Breedte 125 cm
Hoogte 230 cm
Diepte 40 cm
Materiaal Hout
Kleur Wengé
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer