Skip to content
Eijerkamp Collectie Rana Elementenbank
Eijerkamp Collectie Rana Elementenbank
Vanaf 3066.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Rana Elementenbank
1/12
Item 1 of 12

Eijerkamp Collectie Rana Elementenbank

Vanaf 3066.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Rana Elementenbank

Mix en match er lustig op los met elementenbank Rana uit de Eijerkamp Collectie. Deze robuuste zitbank is een echte blikvanger in de woonruimte met dank aan zijn hoge rugleuning en gecapitonneerde stoffering. Bank Rana is, met de keuze uit vier verschillende elementen en hocker, volledig naar eigen wens samen te stellen. Van compacte tweezitter tot grote ‘zitkuil’ met jaren ‘70 gevoel: de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Elementenbank Rana uit de Eijerkamp Collectie is uit te voeren in een breed scala van kleuren en materialen. Zo ontstaat een zitmeubel dat volledig past bij de persoonlijke woonwensen. Houd je van out of the box? Combineer dan elementen in verschillende kleuren en materialen.

Ontdek elementenbank Rana uit de Eijerkamp Collectie nu exclusief bij Eijerkamp Zutphen of vraag een offerte aan!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1636924
Breedte 371 cm
Hoogte 86 cm
Diepte 151 cm
Materiaal Stof
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer