Skip to content
Eijerkamp Collectie Rebecca Tv-meubel
Eijerkamp Collectie Rebecca Tv-meubel
Vanaf 1549.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Rebecca Tv-meubel
1/5
Item 1 of 5

Eijerkamp Collectie Rebecca Tv-meubel

Vanaf 1549.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 6-8 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Rebecca Tv-meubel

Tv-meubel Rebecca is een robuuste kast van rustiek eiken. Een stoer uiterlijk en praktische opbergruimte karakteriseren dit meubel. Achter de twee deuren is plaats voor uw CDs en DVDs. In het open vak kunt u onder andere de DVD-speler en ander apparatuur kwijt. Geef uw kamer een landelijke en rustige uitstraling door alle meubelen uit te voeren in hetzelfde rustiek eiken. Collectie Rebecca is uitgebreid en bestaat uit tafels, kasten en dressoirs. Voor de kleurafwerking heeft u de keuze uit diverse houttinten. U kunt de meubelen dus het uiterlijk geven dat bij u en uw interieur past. Met de meubels uit de Rebecca collectie heeft u jarenlang woonplezier voor een zéér aantrekkelijke prijs.

Naast keuze in de kleurafwerking zijn er mogelijkheden op het gebied van houtbewerking. Voer het hout uit met of zonder groef en kies tussen wel of geen geschraapt hout. Ook wat de grepen betreft heeft u het voor het zeggen. U heeft de keuze uit gebogen of rechte handgrepen.

Tv-dressoir
Uitvoering in Rustiek Eiken, lakkleur YV 1801 Old Finish cat. 2.
Met 2 deuren en 1 niche. Beslag greep gebogen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1376600
Breedte 172 cm
Diepte 45 cm
Materiaal Eiken
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Klassiek
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer