0 items
0 items

Relaxfauteuil Stars Eijerkamp Collectie

Levertijd: Meer dan 8 weken
Aantal
1599,- Gratis verzending

Contact Eijerkamp

Laagste prijsgarantie interieur
USP Sinds 1928
USP Eijerkamp 24/7 online shoppen
Persoonlijk interieuradvies
usp 55.000m2 wooninspiratie

Verzending

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd worden bedragen € 5,95.

Grote bestellingen onder € 500
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 500,- bedragen € 29,95.

Gratis verzending boven € 500
Bestellingen vanaf € 500,- worden binnen NL gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen. 

Artikelomschrijving

Bij deze serie relaxfauteuil kunt u zelf uw ideale fauteuil samenstellen. U heeft keuze uit 45 mogelijkheden, zo ontwerpt u zelf uw eigen fauteuil. In deze serie heeft u keuze uit 5 armvarianten en 5 rugvarianten (zowel voor draai- als voor vaste fauteuils). Kom snel naar een van onze winkels om de presentatie van alle mogelijke combinaties. Er is altijd een fauteuil die bij u past. Niemand is gelijk, daarom kunt u bij de Stars serie kiezen uit 3 maten; small, medium en large.

Relaxfauteuils uit de Stars serie kunnen traploos in een relaxpositie gebracht worden. Hierbij kunnen rug en voetklep afzonderlijk van elkaar versteld worden. De verstelling van de rug geschiedt door middel van een gasveer, het uitklappen van de voetklep door middel van gewichtsverplaatsing. Het relaxsysteem kan ook elektrisch worden uitgevoerd. Hierbij worden de beweging van de rug en voetklep uitgevoerd door twee, afzonderlijk van elkaar te bedienen motoren.

Kenmerken
Artikelnummer 1423732
Kleur Rood
Materiaal Leer
Afdeling Comfort & Relax
Ruimte Woonkamer
Woonstijl Comfort & Relax
Merk Eijerkamp Collectie
Klanten bekeken ook