• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Relaxfauteuil Twister is uitgevoerd met drie motoren. Hiermee kunt u de voetensteun en rugleuning onafhankelijk van elkaar in de gewenste positie zetten. De zitting en de voetensteun hebben een ‘Herz/Waage’ functie, waardoor uw voeten en hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast, wat als zeer rustgevend wordt ervaren. Daarnaast kan de hoofdsteun handmatig worden versteld en wordt uw hoofd in iedere gewenste positie aangenaam ondersteund.

De elektromotoren worden door middel van een oplaadbare accu gevoed en de bedieningstoetsen zijn opgenomen in de linker arm van de Twister.

Twister is verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en poten. En door de tijdloze vormgeving past hij in de meeste interieurs en geniet u altijd van subliem zitcomfort!

Kenmerken
Artikelnummer 1470506
Breedte 73 cm
Diepte 84 cm
Hoogte 115 cm
Kleur Zwart
Materiaal Leer
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Eijerkamp Collectie