gratis verzending vanaf € 500
Eijerkamp Collectie Rough Ledikant
Eijerkamp Collectie Rough Ledikant
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Rough Ledikant
1/2
Item 1 of 2

Eijerkamp Collectie Rough Ledikant

Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Slaapadvies Eijerkamp

Persoonlijk slaapadvies?

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Rough Ledikant

Ledikant Rough uit de Eijerkamp Collectie is voorzien van een natuurlijk Scandinavisch ontwerp. Bed Rough is vervaardigd uit massief eikenhout, voorzien van twee verticale planken als hoofdbord en uitgevoerd met twee zwevende maar toch aansluitende nachtkastjes en exclusief matras en bedbodem. Dit tijdloze ontwerp wordt ondersteund door subtiele ranke poten. 

Het ledikant is verkrijgbaar in diverse afmetingen en poten en daarnaast is Rough perfect te combineren met een matras en bedbodem dat ideaal bij jou past.

Ontdek de mogelijkheden van ledikant Rough uit de Eijerkamp Collectie in onze winkel in Zutphen!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1631420
Breedte 140 cm
Lengte 200 cm
Materiaal Hout
Kleur Naturel
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer