Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Eijerkamp Collectie Rowan Salontafel
Eijerkamp Collectie Rowan Salontafel
Vanaf 1299.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Rowan Salontafel
1/2
Item 1 of 2

Eijerkamp Collectie Rowan Salontafel

Vanaf 1299.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Eijerkamp aan huis service

Wij zijn Open!

Je bent weer van harte welkom in onze vernieuwde woonwinkels! We helpen je graag om van jouw huis weer een heerlijk nieuw thuis te maken met de nieuwste woon- en slaapcollecties van 2022.

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Rowan Salontafel

Functioneel en sfeervol: dat is salontafel Rowan uit de Eijerkamp Collectie. Deze praktische salontafel, voorzien van twee opbergvakken met wielen, kenmerkt zich door een verfijnde afwerking en strakke vormgeving. Rowan is vervaardigd uit eikenhout met zichtbare houtnerven en staat laag op zijn poten, wat zorgt voor een warme en stoere uitstraling.

Laat je adviseren over salontafel Rowan uit de Eijerkamp collectie in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1598275
Breedte 140 cm
Hoogte 40 cm
Diepte 70 cm
Materiaal Hout
Kleur Naturel
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer