Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN! Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen per 15 oktober
Eijerkamp Collectie Savilo Relaxfauteuil
Eijerkamp Collectie Savilo Relaxfauteuil
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Savilo Relaxfauteuil
1/4
Item 1 of 4

Eijerkamp Collectie Savilo Relaxfauteuil

Levertijd: Meer dan 6 weken
interieuradvies Eijerkamp

Interieuradvies In de winkels

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig? Bij Eijerkamp geven we persoonlijk interieuradvies binnen elke woonstijl en ieder budget.

meer info

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Savilo Relaxfauteuil

Relaxfauteuil Savilo biedt optimaal zitcomfort en wordt gekenmerkt door zijn slanke design en moderne uitstraling. De stoel is volledig op uw persoonlijke comfortwensen aan te passen met behulp van de verstelbare voetenklep en het nekgedeelte welke handmatig of elektrische bedienbaar zijn uit te voeren.

Relaxfauteuil Savilo is leverbaar in verschillende afmetingen en te bekleden met diverse stof- en leersoorten. Voor de voet is er keuze uit een zestal varianten.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1572863
Breedte 64 cm
Hoogte 113 cm
Diepte 79 cm
Materiaal Leder
Kleur grijs
Merk Eijerkamp Collectie
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer