Skip to content
Eijerkamp Collectie Siem Relaxfauteuil
Eijerkamp Collectie Siem Relaxfauteuil
Vanaf 1699.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Siem Relaxfauteuil
1/3
Item 1 of 3

Eijerkamp Collectie Siem Relaxfauteuil

Vanaf 1699.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Siem Relaxfauteuil

Relaxfauteuil Siem uit de Eijerkamp collectie biedt heerlijk zitcomfort om optimaal te ontspannen. De fauteuil is uitgevoerd met een verstelbaar mechanisme waardoor het eenvoudig is de zithouding volledig aan te passen op de persoonlijke comfortwensen. Om het gebruiksgemak te vergroten is relaxfauteuil Siem optioneel uit te voeren met elektrische verstelbaarheid.

Relaxfauteuil Siem van Eijerkamp is, naast getoond model in blauw leder, uit te voeren in diverse leersoorten.

Kom proef zitten op relaxfauteuil Siem in onze woonwinkels. Onze comfortexperts voorzien u graag van een persoonlijk comfortadvies in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1586950
Breedte 77 cm
Hoogte 112 cm
Diepte 87 cm
Materiaal Leder
Merk Eijerkamp Collectie
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer