0 items
0 items

Speciale Opstahulp Cliff Eijerkamp Collectie

Levertijd: 8 - 12 weken
Aantal

Contact Eijerkamp

Laagste prijsgarantie interieur
USP Sinds 1928
USP Eijerkamp 24/7 online shoppen
Persoonlijk interieuradvies
usp 55.000m2 wooninspiratie

Verzending

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd worden bedragen € 5,95.

Grote bestellingen onder € 500
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 500,- bedragen € 29,95.

Gratis verzending boven € 500
Bestellingen vanaf € 500,- worden binnen NL gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen. 

Artikelomschrijving

Gun uzelf het comfort van een relaxfauteuil. Het design van de luxe stoel Cliff is er op gericht u te laten ontspannen en rust te geven. De uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. Hierdoor vindt u altijd een aangename en comfortabele zithouding.    

Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld. Deze functie heet topswing en zorgt ervoor dat het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund.    

De bediening van relaxfauteuil Cliff gaat standaard via manuele bediening door gasveer. Als optie is het mogelijk de luxe stoel uit te voeren met twee motoren. Deze motoren werken onafhankelijk van elkaar. Eén motor is voor de voetensteun, de andere voor de rugleuning. Een oplaadbare accu voedt de elektromotoren, waardoor bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De bedieningstoetsen zijn opgenomen in de armleuning.    

Naast deze optie is relaxfauteuil Cliff uit te voeren met andere luxe toevoegingen. Zo kunt u kiezen voor een opblaasbare lendensteun en is het mogelijk de stoel te voorzien van opstafunctie.    

Ook wat maatvoering van de relaxfauteuils betreft heeft u de keuze. Naast de standaard maat kunt u kiezen voor de uitvoeringen Extra Small, Small, Large en Extra Large.  

Extra Small: In deze uitvoering is de voetensteun 2 cm korter, de zithoogte 3 cm lager en de zitdiepte 4 cm minder dan bij de standaard.    

Small: In deze uitvoering is de voetensteun 2 cm korter, de zithoogte 2 cm lager en de zitdiepte 2 cm minder dan bij de standaard.    

Large: In deze uitvoering is de voetensteun 2 cm langer, de zithoogte 2 cm hoger en de zitdiepte 2 cm meer dan bij de standaard.    

Extra Large: In deze uitvoering is de voetensteun 4 cm langer, de zithoogte 4 cm hoger, de zitdiepte 4 cm meer, de zitbreedte 4 cm breder en de rughoogte 4 cm meer dan bij de standaard.     

Standaard afmetingen circa

Breedte: 70 cm.    

Hoogte: 111 cm.    

Diepte: 77-107 cm. / 125-156 cm.    

Zithoogte: 46 cm.    

Zitdiepte: 54 cm. / 94 cm.    

Materiaal    

Rug: Staal met vormschuim 50 kg/m3, afgedekt met 2x 200 grams thermostar.    

Zitting: Staal met zig zag vering en Pantera schuim 40 kg/m3.    

Armen: Houten plaatmateriaal met Polyether 38 kg/m3.    

Relaxsysteem: Staalplaat 5 mm dik.    

Uitvoeringen    

Relaxfauteuil Cliff is mogelijk in diverse uitvoeringen. U kunt de maatvoering kiezen die bij u past en u voegt zelf de luxe toe die u verwacht van een relaxfauteuil. Daarnaast is er de keuze uit vele stoffen en leder.    

Kom voor de mogelijkheden en meer informatie naar één van onze winkels!

     

Kenmerken
Artikelnummer 1407685
Kleur Beige
Materiaal Leer
Afdeling Comfort & Relax
Andere afmeting mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Ruimte Woonkamer
Woonstijl Comfort & Relax
Merk Eijerkamp Collectie
Klanten bekeken ook