Skip to content
Eijerkamp Collectie Sverre Rond Bijzettafel
Eijerkamp Collectie Sverre Rond Bijzettafel
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Sverre Rond Bijzettafel
1/1
Item 1 of 1

Eijerkamp Collectie Sverre Rond Bijzettafel

Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Sverre Rond Bijzettafel

Bijzettafel Sverre round uit de Eijerkamp Collectie is een gezellige bijzetter. Door zijn ronde vormen geeft deze tafel een speels effect aan elke woonruimte. Getoond model is vervaardigd uit gepoedercoat metaal in een ivory kleur. De ronde bijzettafel is ook in diverse andere kleuren te verkrijgen. Daarnaast is de Sverre bijzettafel ook in het vierkant verkrijgbaar, leuk om samen te combineren met de ronde variant.

Shop bijzettafel Sverre uit de collectie van Eijerkamp online of in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 2300300
Diameter 45 cm
Hoogte 45 cm
Vorm Rond
Materiaal Gepoedercoat Ijzer
Kleur Ivory
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.