Skip to content
Eijerkamp Collectie Twister Duo Relaxfauteuil
Eijerkamp Collectie Twister Duo Relaxfauteuil
Vanaf 2849.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Twister Duo Relaxfauteuil
1/6
Item 1 of 6

Eijerkamp Collectie Twister Duo Relaxfauteuil

Vanaf 2849.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Twister Duo Relaxfauteuil

Relaxfauteuil Twister Duo voorziet u van een comfortabele en bovendien relaxte zit. Het royale meubel is aan de buitenzijde bekleed met een warm bruine ledertint en aan de binnenzijde met een zachte zandkleurige stoffering. Door de toepassing van drie motoren (voorzien van accu) is het zeer eenvoudig om de kantelfunctie te gebruiken. Deze functie is te besturen door het tiptoetsensysteem, verwerkt aan de binnenzijde van de draaifauteuil. Het platte, stervoetige onderstel van RVS in kleur zwart maakt het plaatje voor deze medium uitvoering compleet. Naast het getoonde type, heeft u ook de mogelijkheid om relaxfauteuil Twister Duo naar uw persoonlijke smaak samen te stellen. Breng een bezoek aan een van onze winkels of neem online contact met ons op.   

Afmetingen & details

Artikelnummer 1558139
Breedte 72 cm
Hoogte 117 cm
Diepte 80 cm
Materiaal Leer Stof
Kleur bruin
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer