Skip to content
Eijerkamp Collectie Twister Relaxfauteuil
Eijerkamp Collectie Twister Relaxfauteuil
Vanaf 2799.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Twister Relaxfauteuil
1/3
Item 1 of 3

Eijerkamp Collectie Twister Relaxfauteuil

Vanaf 2799.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Twister Relaxfauteuil

Relaxfauteuil Twister is uitgevoerd met drie motoren. Hiermee kunt u de voetensteun en rugleuning onafhankelijk van elkaar in de gewenste positie zetten. De zitting en de voetensteun hebben een Herz/Waage functie, waardoor uw voeten en hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast, wat als zeer rustgevend wordt ervaren. Daarnaast kan de hoofdsteun handmatig worden versteld en wordt uw hoofd in iedere gewenste positie aangenaam ondersteund.

De elektromotoren worden door middel van een oplaadbare accu gevoed en de bedieningstoetsen zijn opgenomen in de linker arm van de Twister.

Twister is verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en poten. En door de tijdloze vormgeving past hij in de meeste interieurs en geniet u altijd van subliem zitcomfort!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1470503
Breedte 71 cm
Hoogte 112 cm
Diepte 86 cm
Materiaal Leer
Kleur Donkerbruin
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer