Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Eijerkamp Collectie Twister Relaxfauteuil
Eijerkamp Collectie Twister Relaxfauteuil
Vanaf 2749.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Twister Relaxfauteuil
1/6
Item 1 of 6

Eijerkamp Collectie Twister Relaxfauteuil

Vanaf 2749.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Eijerkamp aan huis service

Wij zijn Open!

Je bent weer van harte welkom in onze vernieuwde woonwinkels! We helpen je graag om van jouw huis weer een heerlijk nieuw thuis te maken met de nieuwste woon- en slaapcollecties van 2022.

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Twister Relaxfauteuil

Relaxfauteuil Twister is een comfortabele fauteuil met een eigentijdse, moderne uitstraling. De vele bedieningsopties maken het eenvoudig om een zit- of ligpositie te kiezen welke volledig aansluit op de persoonlijke comfortwensen.

Fauteuil Twister is uitgevoerd met een drie-motorige elektrische bediening voor de rugleuning, voetklep en zitting. Hiermee is het mogelijk de stoel, door middel van de in de stoel geïntegreerde tiptoetsen, in de zogenoemde hart-balans positie te brengen: dit wil zeggen dat het hart en de voeten in een horizontale lijn liggen, waardoor optimale ontspanning wordt ervaren. Tevens is het mogelijk de diverse elementen los van elkaar te bedienen zodat ook enkel de hoofdsteun kan worden versteld, de voetklep kan worden opengeklapt of de rugleuning gekanteld kan worden.

Relaxfauteuil Twister is uit te voeren in diverse afmetingen en te bekleden met diverse stof- en leersoorten in verschillende kleuren. De stervoet onder de stoel kan worden uitgevoerd in diverse materialen en kleuren. Optioneel is deze de comfortabele Twister fauteuil uit te voeren met een sta-op hulp.

Bezoek onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal voor persoonlijk advies.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1587137
Breedte 78 cm
Hoogte 106 cm
Diepte 82 cm
Materiaal Leer
Kleur Hazel
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer