Skip to content
Eleonora Astrid Eetkamerstoel
Eleonora Astrid Eetkamerstoel
Vergroten
  • Eleonora Astrid Eetkamerstoel
1/8
Item 1 of 8

Eleonora Astrid Eetkamerstoel

Levertijd: 1-2 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eleonora Astrid Eetkamerstoel

Eetkamerstoel Astrid uit de collectie van Eleonora is een stijlvolle toevoeging voor aan de eettafel. De stoel is volledig bedekt met bouclé stof in de kleur lichtgrijs. De rug- en armleuning lopen in elkaar over, deze combinatie zorgt voor een geborgen en comfortabele zit. Urenlang tafelen in goed gezelschap is dan ook geen enkel probleem. De eetkamerstoel is verkrijgbaar in diverse kleuren. 

Shop Astrid eetkamerstoel uit de collectie van Eleonora online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1652711
Breedte 60 cm
Hoogte 76 cm
Diepte 60 cm
Zithoogte 48 cm
Zitdiepte 46 cm
Hoogte armleuning 65 cm
Materiaal Polyester
Materiaal onderstel Metaal
Kleur Lichtgrrijs
Kleur onderstel Zwart
Merk Eleonora
Woonstijl Industrieel
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer