Skip to content
Eleonora Eline 2-deurs Vitrinekast
Eleonora Eline 2-deurs Vitrinekast
Vergroten
  • Eleonora Eline 2-deurs Vitrinekast
1/4
Item 1 of 4

Eleonora Eline 2-deurs Vitrinekast

Levertijd: 1-2 weken
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eleonora Eline 2-deurs Vitrinekast

Vitrinekast Eline uit de collectie van Eleonora is de perfecte kast om al je favoriete woonaccessoires of servies een plek te geven. De industriele kast is vervaardigd uit metaal en heeft twee glazen deuren. Daarnaast heeft de vitrinekast twee lades aan de onderkant, wat zorgt voor maximale opbergruimte. Door het minimalistische industriële design past Eline in ieder interieur.

Naast de getoonde versie in zand kleur is de vitrinekast ook verkrijgbaar in het zwart. Shop vitrinekast Eline uit de collectie van Eleonora nu online!

Dit is een zelfmontage artikel

Afmetingen & details

Artikelnummer 95703
Breedte 93 cm
Hoogte 220 cm
Diepte 47 cm
Materiaal Metaal, Glas
Kleur Beige
Montage Zelfmontage
Merk Eleonora
Woonstijl  Industrieel
Barcode 8,71909E+12

Dit is een zelfmontage artikel

Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer