Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Vergroten
  • Eleonora Isa Opbergkast
1/8
Item 1 of 8

Eleonora Isa Opbergkast

Levertijd: 1-2 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eleonora Isa Opbergkast

Isa opbergkast uit de collectie van Eleonora wordt gekenmerkt door het unieke houtsnijwerk, wat zorgt voor een wereldse uitstraling. De opbergkast is vervaardigd uit mangohout, wordt gedragen op een zwart metalen onderstel en is voorzien van diverse gouden details. De opbergkast heeft vier planken aan de binnenzijde, wat zorgt voor voldoende opbergruimte. 

Naast de getoonde versie in het donkerbruin is opbergkast Isa ook verkrijgbaar in het donkergrijs. Combineer de opbergkast met de andere bijpassende Isa collectie meubels van Eleonora om zo je interieur helemaal af te maken! 

Shop opbergkast Isa uit de collectie van Eleonora nu online!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 95647
Breedte 90 cm
Hoogte 160 cm
Diepte 40 cm
Materiaal Mangohout, Metaal
Kleur Bruin, Zwart
Montage Voorgemonteerd
Merk Eleonora
Woonstijl Industrieel
Barcode 8719087026217
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer