gratis verzending vanaf € 500
Eleonora Ovaal Zwart Eettafel
Eleonora Ovaal Zwart Eettafel
Vergroten
  • Eleonora Ovaal Zwart Eettafel
1/9
Item 1 of 9

Eleonora Ovaal Zwart Eettafel

Levertijd: 3-4 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eleonora Ovaal Zwart Eettafel

Eettafel Ovaal van Eleonora is een moderne zwarte eettafel in een strakke ovale vorm. Deze royale tafel is voorzien van een houten tafelblad en staat op een zwart metalen onderstel dat in dezelfde vorm is uitgevoerd. Een combinatie die zorgt voor een mooi lijnenspel én aan iedere gast aan tafel voldoende beenruimte biedt.

Naast getoonde uitvoering in een afmeting van 240 centimeter is Ovaal ook verkrijgbaar in een lengte van drie meter. Shop eettafel Ovaal van Eleonora nu online of bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1627686
Breedte 110 cm
Hoogte 76 cm
Diepte 110 cm
Lengte 240 cm
Vorm Ovaal
Materiaal Hout, Metaal
Kleur Zwart
Merk Eleonora
Woonstijl  Industrieel
Barcode 8719087024169
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Ovaal serie Bekijk ook Meer uit deze serie