gratis verzending vanaf € 500

Ethnicraft bij eijerkamp

Ethnicraft Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Ethnicraft

Ethnicraft meubels zijn duurzaam en functioneel en hebben een eenvoudig ontwerp. De robuuste collectie bestaat uit ontwerpen van walnoot-, eiken- en teakhout. Voor sfeer en warmte in elke woonstijl en woonruimte! Laat u online inspireren of bezoek Eijerkamp Zutphen en Veenendaal voor de meubelen van Ethnicraft.

Ethnicraft

Ethnicraft design: tijdloos en functioneel

Ethnicraft ontwerpt een bijzondere collectie van prachtige duurzame meubels, met een duidelijke liefde voor hout. De meubelen van Ethniraft kenmerken zich door de functionaliteit en het eenvoudige, tijdloze design. Door het gebruik van walnoot-, eiken- en teakhout creëert het woonmerk een warme collectie met een traditionele uitstraling. De prachtige natuurlijke kleuren en de houtnerven maken ieder exemplaar uniek. Of u nu kiest voor een massief houten Ethnicraft eettafel of een authentieke bijzettafel!

Duurzaam hout als basis

Ethnicraft meubels worden ontworpen met bijzonder authentiek hout uit van oude gebouwen en warenhuizen. Het duurzame merk werkt nauw samen met de Indonesische overheid, zo komt het teakhout van plantages in Java die 150 jaar geleden zijn opgezet. Het walnoot- en eikenhout komt uit goed onderhouden bossen in delen van Europa en Amerika, uiteraard met oog voor milieu en duurzaamheid. Delen van hout die overblijven tijdens de productie van de items van Ethnicraft worden hergebruikt voor andere doeleinden. Zo wordt ieder stuk hout nuttig toegepast!

Ethnicraft meubels voor elke woonstijl

De prachtige massief houten Ethnicraft meubels zijn een sfeervolle en warme toevoeging in elk interieur! Door het gebruik van kwaliteitshout, zijn de producten van het merk van uitstekende kwaliteit, uiteraard met respect voor de natuur. Zo zijn de massief houten meubelen als de Ethnicraft Circle en de Ethnicraft Naomi prachtige pure ontwerpen, met een robuuste uitstraling. Door de keuze uit diverse houtsoorten zijn de meubelen van Ethnicraft perfect te combineren in diverse woonstijlen en woonruimtes!

Vernieuwende ontwerpen

Naast de internationale designers binnen het bedrijf, heeft Ethnicraft ook prachtige ontwerpen neergezet in samenwerking met externe ontwerpers. De designers zijn constant op zoek naar vernieuwende technieken, bijvoorbeeld het combineren van hout met diverse andere materialen. Zo creëert Ethnicraft een unieke collectie met meubels voor zowel een landelijke als een industriële woonsfeer.

Ethnicraft online bij Eijerkamp!

Heeft u een Ethnicraft meubel gevonden die perfect aansluit op uw woonwens en woonruimte? Bestel eenvoudig online of vraag een offerte aan. Komt u er nog niet helemaal uit? U bent van harte welkom in een van onze winkels. Bij Eijerkamp geven we u graag interieuradvies over een geschikt item van Ethnicraft voor uw interieur!

Lees meer