Skip to content
Evidence Catalpa Bank
Evidence Catalpa Bank
Vanaf 3275.-
Vergroten
  • Evidence Catalpa Bank
1/13
Item 1 of 13

Evidence Catalpa Bank

Vanaf 3275.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Evidence Catalpa Bank

Eenvoudig en tijdloos design. De uitstraling van vakmanschap en een verfijning zonder onnodige versierdrift, maakt van de Évidence Catalpa een bank die niet onderhevig is aan modetrends. De Évidence Catalpa heeft bovendien een hoog comfort. Het hoge comfort is bereikt door de actieve stevige zit en de rug die mee veert met uw lichaam. De rug is bovendien mogelijk in een hoge of lage uitvoering. De zithoogte en zitdiepte kunt u desgewenst door Évidence laten aanpassen.

Évidence Catalpa is naast de uitvoering als 3-zitsbank mogelijk als fauteuil, 2-zitsbank, 2,5-zitsbank en als poef. Daarnaast zijn de fauteuil en banken verkrijgbaar in een lage of hoge uitvoering. Kom voor meer informatie en de mogelijkheden naar één van onze winkels.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1630457
Breedte 211 cm
Hoogte 92 cm
Zithoogte 41,5 cm
Materiaal Stof
Kleur Gray
Merk Evidence
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Catalpa serie Bekijk ook Meer uit deze serie