Skip to content
Vergroten
  • Evidence Catalpa Fauteuil
1/9
Item 1 of 9

Evidence Catalpa Fauteuil

Vanaf 1995.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Evidence Catalpa Fauteuil

Eenvoudig en tijdloos design. De uitstraling van vakmanschap en een verfijning zonder onnodige versierdrift, maakt van de Évidence Catalpa een fauteuil die niet onderhevig is aan modetrends. De Évidence Catalpa heeft bovendien een hoog comfort. Het hoge comfort is bereikt door de actieve stevige zit en de rug die mee veert met uw lichaam.

Évidene Catalpa is naast de uitvoering als fauteuil ook verkrijgbaar als 2-zitsbank, 2,5-zitsbank, 3-zitsbank en als poef. Daarnaast zijn de fauteuil en banken verkrijgbaar in een lage of hoge uitvoering. Kom voor meer informatie en de mogelijkheden naar één van onze winkels.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1630455
Breedte 94 cm
Hoogte 81 cm
Zithoogte 41,5 cm
Materiaal Stof
Kleur Grey
Merk Evidence
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer uit de Catalpa serie Bekijk ook Meer uit deze serie
Meer van dit merk Evidence Meer van dit merk
Bekijk alles van Evidence