• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

EYYE bijzettafel Tag is ontworpen door Margriet Foolen met de gedachte dat deze op twee manieren gebruikt kan worden. Zet de tafel als bijzettafel in de ruimte of kantel en schuif deze over de zitting van de bank!

De prachtige vormgeving van de Tag kenmerkt zich door de kracht van de eenvoud. Bijzonder detail: de metalen poot die door het houten blad heen loopt en aan de bovenzijde van de tafel dient als handvat.

Mogelijkheden
Naast de getoonde uitvoering in Oak Mist met een frame in RVS is de Tag ook leverbaar in een blad in Oak Dusk en een frame in Dark.

Ontdek de EYYE Tag bijzettafel bij Eijerkamp Veenendaal!

Kenmerken
Artikelnummer 1550880
Breedte 43 cm
Diepte 50 cm
Hoogte 35 cm
Kleur Naturel
Materiaal Hout
Vorm Rechthoekig
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk EYYE
Make-over vtwonen Aflevering 3 najaar 2017
Aantal
Vanaf 329,-