Skip to content
EYYE Confetti Bijzettafel
EYYE Confetti Bijzettafel
Vergroten
  • EYYE Confetti Bijzettafel
1/3
Item 1 of 3

EYYE Confetti Bijzettafel

Levertijd: 6-8 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over EYYE Confetti Bijzettafel

De Confetti 39 bijzettafel is een ontwerp van Magriet Foolen (1982) voor EYYE, afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven. Met dit ontwerp creëerde ze zowel een functionele als een decoratieve set tafels!

De gedachte achter het ontwerp is een tafel die op een willekeurige manier door de woonruimte gestrooid kan worden, vandaar de naam Confetti. Verander eenvoudig van opstelling, van één bijzettafel voor een kop koffie tot gegroepeerd als salontafel. 
Bijzonder aan de Confetti 39 is de uitsparing in het blad, waardoor de poten gemakkelijk in het tafelblad geschoven kunnen worden en er eenheid ontstaat. En door de verdieping in het blad krijgen de tafels extra karakter.

Mogelijkheden
Naast de getoonde uitvoering in Oak Naturel met een RVS onderstel is de Confetti ook leverbaar met een blad in Oak Dusk en een onderstel in Dark. Daarnaast zijn de tafels verkrijgbaar in een diameter van 39, 43 en 59 cm.

Ontdek de mogelijkheden van bijzettafel Confetti 39 van EYYE bij Eijerkamp Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1550886
Diameter 39 cm
Hoogte 30 cm
Vorm Rond
Materiaal Hout
Materiaal tafelblad Hout
Kleur naturel
Merk EYYE
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.

Meer uit de Confetti serie Bekijk ook Meer uit deze serie