Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN! Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen per 15 oktober
EYYE Tag Bijzettafel
EYYE Tag Bijzettafel
Vergroten
  • EYYE Tag Bijzettafel
1/5
Item 1 of 5

EYYE Tag Bijzettafel

Levertijd: Meer dan 6 weken
interieuradvies Eijerkamp

Interieuradvies In de winkels

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig? Bij Eijerkamp geven we persoonlijk interieuradvies binnen elke woonstijl en ieder budget.

meer info

Eijerkamp vertelt over EYYE Tag Bijzettafel

EYYE bijzettafel Tag is ontworpen door Margriet Foolen met de gedachte dat deze op twee manieren gebruikt kan worden. Zet de tafel als bijzettafel in de ruimte of kantel en schuif deze over de zitting van de bank!

De prachtige vormgeving van de Tag kenmerkt zich door de kracht van de eenvoud. Bijzonder detail: de metalen poot die door het houten blad heen loopt en aan de bovenzijde van de tafel dient als handvat.

Mogelijkheden
Naast de getoonde uitvoering in Oak Mist met een frame in RVS is de Tag ook leverbaar in een blad in Oak Dusk en een frame in Dark.

Ontdek de EYYE Tag bijzettafel bij Eijerkamp Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1550880
Breedte 43 cm
Hoogte 35 cm
Diepte 50 cm
Vorm Rechthoekig
Materiaal Hout
Materiaal onderstel RVS
Materiaal tafelblad Hout
Kleur naturel
Merk EYYE
Woonstijl Design
Barcode 9900000339555
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (zoals bijzettafels, kussens, lampen, karpetten en accessoires) worden lekker snel bij je thuisbezorgd via PostNL voor 7.25. Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace. Lees meer