Skip to content
Vergroten
  • EYYE Tag Bijzettafel
1/6
Item 1 of 6

EYYE Tag Bijzettafel

Levertijd: 6-8 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over EYYE Tag Bijzettafel

EYYE bijzettafel Tag is ontworpen door Margriet Foolen met de gedachte dat deze op twee manieren gebruikt kan worden. Zet de tafel als bijzettafel in de ruimte of kantel en schuif deze over de zitting van de bank!

De prachtige vormgeving van de Tag kenmerkt zich door de kracht van de eenvoud. Bijzonder detail: de metalen poot die door het houten blad heen loopt en aan de bovenzijde van de tafel dient als handvat.

Mogelijkheden
Naast de getoonde uitvoering in Oak Dusk met een frame in Dark is de Tag ook leverbaar in een blad in Oak Mist en een frame in RVS.

Ontdek de EYYE Tag bijzettafel bij Eijerkamp Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1550882
Breedte 43 cm
Hoogte 35 cm
Diepte 50 cm
Vorm Rechthoekig
Materiaal Hout
Materiaal onderstel Metaal
Materiaal tafelblad Hout
Kleur bruin
Merk EYYE
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.