Skip to content
FDB Møbler D102 SØS Salontafel
FDB Møbler D102 SØS Salontafel
Vergroten
  • FDB Møbler D102 SØS Salontafel
1/6
Item 1 of 6

FDB Møbler D102 SØS Salontafel

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over FDB Møbler D102 SØS Salontafel

Salontafel D102 SØS uit de collectie van het Deens designmerk FDB Møbler is een ontwerp van designer Stine Lundgaard Weigelt. De creaties van de designer kenmerken zich door een strakke en eenvoudige stijl, waarbij al het overbodige is verborgen en de focus ligt bij de gebruiker. Ze streeft er dan ook naar hoge functionaliteit, esthetiek en kwaliteit.

Salontafel D102 SØS is vervaardigd uit eikenhout en verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren. Ontdek de mogelijkheden van salontafel D102 SØS van FDB Møbler online en in onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1623926
Hoogte 43 cm
Vorm Rond
Materiaal Eikenhout
Kleur Bruin
Merk FDB Møbler
Barcode 5700381857976
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer