Skip to content
Feelings Becca Eetkamerbank
Feelings Becca Eetkamerbank
Vergroten
  • Feelings Becca Eetkamerbank
1/6
Item 1 of 6

Feelings Becca Eetkamerbank

Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Feelings Becca Eetkamerbank

Met eetkamerbank Becca van Feelings creëer je een aantal comfortabele zitplaatsen aan de eettafel. Deze stoere eetbank is voorzien van robuuste, antracietkleurige zit- en rugkussens en staat op een luchtig, metalen onderstel. 

Naast getoond model in grijze stof is eetkamerbank Becca uit te voeren in diverse kleuren stof en leer. 

Shop eetkamerbank Becca van Feelings nu online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1629594
Breedte 190 cm
Hoogte 860 cm
Zithoogte 48 cm
Zitdiepte 45 cm
Materiaal Stof Cherokee
Materiaal onderstel Metaal
Kleur Antraciet
Kleur onderstel Zwart
Merk Feelings
Woonstijl  Industrieel
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen

Meer uit de Becca serie Bekijk ook Meer uit deze serie