Skip to content
Vergroten
  • Feelings Fushion Salontafel
1/5
Item 1 of 5

Feelings Fushion Salontafel

Levertijd: meer dan 12 weken
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Feelings Fushion Salontafel

De Fushion salontafel van Feelings is een stoere toevoeging aan de woonkamer. Deze vierkante salontafel beschikt over één lade en één open vak en is gemaakt van Lamulux in de kleur Fresh Oak. De aangebrachte houtkleur, -tekening en –structuur ervoor dat het oppervlak van de tafel voelt en oogt als echt hout. De salontafel is ook goed als bijzettafel inzetbaar en wordt gedragen door een zwart metalen onderstel.

Naast de salontafel bestaat de Fushion collectie uit diverse andere meubels. Shop salontafel Fushion van Feelings direct online of bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1651428
Breedte 80 cm
Hoogte 35 cm
Diepte 80 cm
Vorm Vierkant
Materiaal Lamulux
Kleur Fresh Oak
Merk Feelings
Woonstijl  Industrieel
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer