Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Feelings Giza Ladekast
Feelings Giza Ladekast
Vergroten
  • Feelings Giza Ladekast
1/5
Item 1 of 5

Feelings Giza Ladekast

Levertijd: Meer dan 12 weken
Online Eijerkamp chat

Woonvraag? Wij staan voor je klaar!

Via de chat staat we elke dag (tot 21u) klaar om je te helpen bij het online woonshoppen, het maken van een video-bel-afspraak of bezoek aan huis.

bekijk opties

Eijerkamp vertelt over Feelings Giza Ladekast

Ladekast Giza van Feelings is een industriële ladekast, voorzien van genoeg opbergruimte. De kast heeft een eigentijdse, stoere uitstraling voorzien van vier lades. De speelse Giza is vervaardigd uit Acaciahout. De lades zorgen voor een unieke twist, ze openen namelijk niet naar voren, maar ze openen juist schuin. Je kunt er ook voor kiezen om de lades open te laten staan, zodat het een heel ander effect geeft.

Ontdek ook de andere meubels uit de Giza collectie zoals een dressoir, boekenkast en wandtafel. Zeker de moeite waard om met elkaar te combineren!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1591320
Breedte 45 cm
Hoogte 90 cm
Diepte 45 cm
Materiaal Acaciahout
Kleur naturel
Merk Feelings
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen