Skip to content
Vergroten
  • Feelings Giza Salontafel
1/5
Item 1 of 5

Feelings Giza Salontafel

Levertijd: meer dan 12 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Feelings Giza Salontafel

Salontafel Giza uit de collectie van Feelings is een prachtige salontafel voorzien van genoeg opbergruimte waardoor je genoeg spullen kunt opbergen. De salontafel heeft een eigentijdse, industriële uitstraling voorzien van genoeg ruimte onder de tafel en voorzien van een lade waar je spullen in op kunt bergen.

Het blad van het meubel is voorzien van een chique visgraatpatroon dat zorgt voor een speels en stoer effect in combinatie met het onderstel dat is vervaardigd uit metaal en zorgt voor extra stevigheid. Getoonde salontafel maakt deel uit van Giza collectie die bestaat uit een dressoir, boekenkast, ladekast, en wandtafel. Zeker de moeite waard om met elkaar te combineren!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1591321
Breedte 120 cm
Hoogte 45 cm
Diepte 70 cm
Materiaal Acaciahout
Kleur naturel
Merk Feelings
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer