Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Feelings Hugo Bank
Feelings Hugo Bank
Vergroten
  • Feelings Hugo Bank
1/8
Item 1 of 8

Feelings Hugo Bank

Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Feelings Hugo Bank

Met bank Hugo uit de collectie van Feelings plof je elke avond gezellig met het hele gezin op de bank! Lekker voor een avondje bankhangen of juist met visite. Hugo is uitgevoerd met een ronde hoek en volle zitkussens, wat zorgt voor een warme en uitnodigende uitstraling. Getoond model is van stof in de kleur Hazel. Naast deze uitvoering is bank Hugo tevens verkrijgbaar in talloze kleuren, materialen en afmetingen. De royale zitting wordt gedragen door subtiele metalen poten. 

Kom proef zitten op bank Hugo van Feelings in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1631324
Breedte 157 cm
Hoogte 86 cm
Lengte 357 cm
Vorm Rond
Materiaal Stoef Leaf
Kleur Hazel
Merk Feelings
Woonstijl Industrieel
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer