Skip to content
Feelings Messi Bijzettafel
Feelings Messi Bijzettafel
Vergroten
  • Feelings Messi Bijzettafel
1/3
Item 1 of 3

Feelings Messi Bijzettafel

Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Feelings Messi Bijzettafel

Bijzettafel Messi van Feelings is een stijlvolle verschijning in het interieur. Deze tafel geeft je woonruimte een retro touch, dankzij de donkere houten poten in combinatie met het goudkleurige tafelblad, dat gelakt is in een neutrale kleur. Messi is verkrijgbaar in verschillende varianten. Shop bijzettafel Messi van Feelings online of bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1603159
Diameter 44 cm
Hoogte 50 cm
Vorm Rond
Materiaal Metaal Hout
Materiaal onderstel Hout
Materiaal tafelblad Metaal
Kleur Light Purple
Merk Feelings
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.