Skip to content
Feelings Midge Relaxfauteuil
Feelings Midge Relaxfauteuil
Vergroten
  • Feelings Midge Relaxfauteuil
1/6
Item 1 of 6

Feelings Midge Relaxfauteuil

Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Feelings Midge Relaxfauteuil

Relaxfauteuil Midge uit de collectie van Feelings is een stijlvolle verschijning. Deze fauteuil is voorzien van microleder aan de buitenzijde, stof bloc aan de binnenkant en staat op een kruisvoet. Een combinatie die zorgt voor een moderne uitstraling. Midge is uitgevoerd met elektrisch verstelbare rugleuning en voetensteun, wat zorgt voor een optimale ontspanning.

Ontdek de mogelijkheden en kom proefzitten op Feelings fauteuil Midge in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1662181
Breedte 73 cm
Hoogte 105 cm
Diepte 73 cm
Zithoogte 46 cm
Zitdiepte 52 cm
Materiaal Stof, Leer
Kleur Brandy, Beige
Merk Feelings
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer