gratis verzending vanaf € 500
Feelings Raff Eettafel
Feelings Raff Eettafel
Vergroten
  • Feelings Raff Eettafel
1/3
Item 1 of 3

Feelings Raff Eettafel

Levertijd: 8-10 weken
Wij zijn open!

Wij zijn open!

Kom vrijblijvend langs, óf beter nog: plan een winkelbezoek met je persoonlijke Eijerkamp adviseur die je woonwensen inventariseert en alle mogelijkheden laat zien!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Feelings Raff Eettafel

Raff is een stijlvolle eettafel uit de collectie van Feelings.  De tafel is uitgerust met een uit eikenhout vervaardigd tafelblad, dat schitterend is afgewerkt. Het zwarte tafelblad geeft de tafel, in combinatie met de stoere metalen poten, een natuurlijke en stoere uitstraling. De tafel is 220 centimeter lang, en biedt dus genoeg ruimte om te dineren met een groot gezelschap.

Shop eetkamertafel Raff van Feelings online of kom langs in een van onze woonwinkels. Eetkamertafel Raff is ook verkrijgbaar in een massief eikenhout afgewerkt tafelblad, met een boomstam rand en een stalen matrix onderstel.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1599716
Hoogte 50 cm
Materiaal Metaal
Kleur Oud zilver
Merk Feelings
Woonstijl  Industrieel
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer

Meer uit de Raff serie Bekijk ook Meer uit deze serie
Item 1 of 1