Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen
Feelings Roy Relaxfauteuil
Feelings Roy Relaxfauteuil
Vergroten
  • Feelings Roy Relaxfauteuil
1/5
Item 1 of 5

Feelings Roy Relaxfauteuil

Meer dan 6 weken
interieuradvies Eijerkamp

Interieuradvies In de winkels

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig? Bij Eijerkamp geven we persoonlijk interieuradvies binnen elke woonstijl en ieder budget.

meer info

Eijerkamp vertelt over Feelings Roy Relaxfauteuil

Relaxfauteuil Roy van Feelings is een comfortabele, eigentijdse toevoeging aan het interieur. De manueel verstelbare relaxstoel biedt een optimaal zitcomfort en is verkrijgbaar in drie verschillende maten..

Naast de getoonde uitvoering in zwart Soleda leer met een donkere, houten zitschaal is relaxfauteuil Roy van Feelings uit te voeren in diverse sof- en leer-soorten op verschillende onderstellen. Om het comfort van de fauteuil te vergroten is deze te complementeren met bijpassende hocker. Ervaar het comfort en ontdek de mogelijkheden van relaxfauteuil Roy van Feelings in onze woonwinkels.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1599663
Breedte 57 cm
Hoogte 89 cm
Diepte 63 cm
Materiaal Leer
Kleur Zwart
Merk Feelings
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer