Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Feelings Santos Dressoir
Feelings Santos Dressoir
Vergroten
  • Feelings Santos Dressoir
1/2
Item 1 of 2

Feelings Santos Dressoir

Levertijd: Meer dan 12 weken
Online Eijerkamp chat

Online Chat

Onze Eijerkamp adviseurs staat iedere dag (tot 21 uur) voor jou klaar via onze online chat op Eijerkamp.nl om je te helpen bij het online woonshoppen en om al je woonvragen te beantwoorden! 

Eijerkamp vertelt over Feelings Santos Dressoir

Het dressoir uit het Santos programma van het merk Feelings is voorzien van een visgraatpatroon dat zorgt voor een speels effect. Santos heeft genoeg mogelijkheden om al je spullen in op te bergen. Het meubelstuk is aan de randen afgewerkt met een zilveren metalen omlijsting.

Getoond dressoir maakt deel uit van het Santos programma die bestaat uit een tv-dressoir, barkast, broodkast, eetkamertafel en salontafel. Combineer het Santos programma met andere meubels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1601579
Breedte 177 cm
Hoogte 85 cm
Diepte 50 cm
Materiaal Lamulux
Kleur bruin
Merk Feelings
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer