Skip to content
Ferm Living Rotben Bijzettafel
Ferm Living Rotben Bijzettafel
Vergroten
  • Ferm Living Rotben Bijzettafel
1/8
Item 1 of 8

Ferm Living Rotben Bijzettafel

Levertijd: 5-6 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Ferm Living Rotben Bijzettafel

Haal een artistieke eyecatcher in jouw woonruimte met de Rotben bijzettafel uit de collectie van Ferm Living. De tafel is gemaakt in samenwerking met de Noorse kunstenaar Øfstedal Eng en is volledig gevormd uit 100% gerecycled aluminium. Eng heeft een kunstwerk van deze tafel gemaakt en past perfect in elke woonstijl. Het onderstel met organische vormen biedt een interessant contrast met het scherpe, rechte tafelblad. De tafel is ideaal voor naast de bank maar ook geschikt voor buiten.

Shop bijzettafel Rotben uit de collectie van Ferm Living nu online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1636688
Breedte 45 cm
Hoogte 54 cm
Diepte 32 cm
Materiaal Recycled Aluminium
Kleur Zwart
Merk Ferm Living
Woonstijl Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.