Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Fermob Balad Lamp
Fermob Balad Lamp
Vergroten
  • Fermob Balad Lamp
1/5
Item 1 of 5

Fermob Balad Lamp

Levertijd: 5-6 weken
Online Eijerkamp chat

Woonvraag? Wij staan voor je klaar!

Via de chat staat we elke dag (tot 21u) klaar om je te helpen bij het online woonshoppen, het maken van een video-bel-afspraak of bezoek aan huis.

bekijk opties

Eijerkamp vertelt over Fermob Balad Lamp

De opmerkelijke Balad serie van Fermob, ontworpen door Tristan Lohner, is enorm veelzijdig. Voor binnen of buiten, winter en zomer, op de grond of als hanglamp en in vele kleuropties. Kortom de Balad serie is gemaakt voor iedere behoefte!

Met de Balad lamp heb je overal en altijd sfeerlicht. Neem hem mee de tuin in of naar het park, dankzij het handvat en de ingebouwde accu laat Balad je niet in de steek. De accu van de lamp kan middels de meegeleverde USB-kabel binnen 5 uur volledig worden opgeladen en gaat daarna 8 tot 14 uur lang mee! Fermob buitenlamp Balad is gemaakt van kunststof met een aluminium handgreep, heeft zowel koelwit als warmlicht en kent twee helderheidsinstellingen: 100% en 50%. Dankzij de hoge beschermingsbehandeling is de lamp geschikt voor gebruik buitenshuis. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en te combineren met zowel de Balad staande standaard als offset-standaard.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1566832
Hoogte 38 cm
Materiaal Kunststof
Kleur Nutmeg
Merk Fermob
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer

Meer uit de Balad serie Bekijk ook Meer uit deze serie