• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Kruk Cocotte van Fermob is een multifunctioneel item voor buiten en binnen. Het meubel is als bijzettafel te gebruiken, maar ook geschikt als kruk voor extra zitplaatsen aan de eettafel. Het item is vervaardigd uit staal en kleurvast. Door deze eigenschappen zal de kruk niet verkleuren en is deze zeer geschikt voor gebruik in de tuin of op het balkon. Bijzettafel of kruk Cocotte heeft een hoogte van 36 cm en een diameter van 34,5 cm. Cocotte is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Kenmerken
Artikelnummer 1566615
Hoogte 36 cm
Diameter 34,5 cm
Kleur Verbena
Materiaal Staal
Ruimte Tuinmeubelen
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Fermob
Aantal
81,-