Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Fermob Luxembourg Tuinstoel
Fermob Luxembourg Tuinstoel
Vergroten
  • Fermob Luxembourg Tuinstoel
1/4
Item 1 of 4

Fermob Luxembourg Tuinstoel

Levertijd: 5-6 weken
Online Eijerkamp chat

Online Chat

Onze Eijerkamp adviseurs staat iedere dag (tot 21 uur) voor jou klaar via onze online chat op Eijerkamp.nl om je te helpen bij het online woonshoppen en om al je woonvragen te beantwoorden! 

Eijerkamp vertelt over Fermob Luxembourg Tuinstoel

Fermob heeft het assortiment Luxembourg in eerste instantie in opdracht van Frederic Sofia van de Franse regering geproduceerd voor de Jardin du Luxembourg in Parijs. Het bekende Parc Luxembourg in Parijs staat vol met de tuinstoelen. Het Franse design is inmiddels uitgegroeid tot een legendarische verzameling van stoelen en fauteuils met dezelfde kenmerkende lijnen en vormen van gebogen zitbank-latten. Alle stoelen zijn gemaakt van aluminium waardoor ze erg licht van gewicht zijn.

Luxembourg Chair is ook zeer functioneel, want de stoelen zijn zodanig gemaakt dat ze op elkaar te stapelen zijn. Uitermate geschikt voor terras en/of balkon. Luxembourg Chair is in zeer veel kleuren verkrijgbaar, dus er is  altijd een kleur die naar uw smaak is. Fermob Luxembourg Chair is ook met armleuningen verkrijgbaar.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1495023
Breedte 52 cm
Hoogte 88 cm
Diepte 57 cm
Materiaal Aluminium
Kleur ANTHRACITE
Merk Fermob
Barcode 9900000311612
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer