Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Fermob Luxembourg Tuinstoel
Fermob Luxembourg Tuinstoel
Vergroten
  • Fermob Luxembourg Tuinstoel
1/3
Item 1 of 3

Fermob Luxembourg Tuinstoel

Levertijd: 5-6 weken
Online Eijerkamp chat

Woonvraag? Wij staan voor je klaar!

Via de chat staat we elke dag (tot 21u) klaar om je te helpen bij het online woonshoppen, het maken van een video-bel-afspraak of bezoek aan huis.

bekijk opties

Eijerkamp vertelt over Fermob Luxembourg Tuinstoel

Deze tuinstoel van Fermob uit het assortiment Luxembourg in eerste instantie in opdracht van Frederic Sofia van de Franse regering geproduceerd voor de Jardin du Luxembourg in Parijs. Het bekende Parc Luxembourg in Parijs staat vol met de tuinstoelen. Het Franse design is inmiddels uitgegroeid tot een legendarische verzameling van stoelen en fauteuils met dezelfde kenmerkende lijnen en vormen van gebogen zitbank-latten. Deze stoelen met armleuning zijn gemaakt van aluminium waardoor ze erg licht van gewicht zijn.

Luxembourg Armchair is ook zeer functioneel, want de stoelen zijn zodanig gemaakt dat ze op elkaar te stapelen zijn. Uitermate geschikt voor terras en/of balkon. Luxembourg Armchair is in 26 kleuren verkrijgbaar, dus er is altijd een kleur die naar uw smaak is. Fermob Luxembourg Armchair is ook zonder armleuningen verkrijgbaar.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1587696
Breedte 52 cm
Hoogte 88 cm
Diepte 57 cm
Materiaal Aluminium
Kleur Red Ochre
Merk Fermob
Barcode 9900000379131
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer