• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.6 klantwaardering

FEST Amsterdam

FEST Amsterdam

FEST Amsterdam

Het Nederlandse merk Fest Amsterdam heeft een grote collectie meubels, sierkussens en woonaccessoires. Moderne items met Scandinavische invloeden, in verschillende kleuren en dessins. De producten worden van natuurlijke materialen gemaakt en maken van uw huis echt een thuis. Van deze tijdloze ontwerpen van FEST Amsterdam heeft u jarenlang plezier! Lees verder >

FEST Amsterdam

FEST Amsterdam collectie

Het huis en interieur is een reflectie van uzelf en hoe u in het leven staat. Het is een plek waar u zich thuis moet voelen. U drukt uzelf uit door middel van uw interieur, design, kunst, mode en het leven. Met de woonaccessoires en kussens van Fest Amsterdam wordt uw huis een thuis en creëert u een sfeervolle woonruimte.

Fest Amsterdam: hoe het begon

Het doel van Fest Amsterdam is het bij elkaar brengen van meubels en woonaccessoires waar u blij van wordt. De naam is een samenvoeging van de eerste letters van de namen van de oprichters; Femke en Steven. Zij hebben een verlangen naar mooie producten tegen een goede prijs. Oorspronkelijk begonnen ze met het importeren maar in 2012 hebben ze een eigen accessoires lijn opgezet.

Betaalbaarheid en kwaliteit

Bij Eijerkamp vindt u een deel van de collectie van Fest Amsterdam bestaande uit banken, kussen en woonaccessoires zoals vazen, kandelaars en decoratie. De collectie is kleurrijk en speels met Scandinavische invloeden. De ontwerpers hebben gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe, jute en hout, in combinatie met glas, porselein en keramiek. Het resultaat is een collectie tijdloze ontwerpen die een moderne en warme uitstraling hebben. Betaalbaarheid en kwaliteit zijn de belangrijkste speerpunten van de FEST Amsterdam collectie.