• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

De IC Light F1 vloerlamp van Flos is ontworpen door Michael Anastassiades en is perfect in balans. De lamp is geïnspireerd op een jongleerder, namelijk het perfect balanceren van ballen, wat terug komt in de lamp.

De bollen balanceren op een sierlijke stang van staal die een hoogte heeft van 135 cm. De voet heeft een diameter van 27,5 cm en de glazen bol 20 cm. Vloerlamp IC Light F1 is voorzien van een ingebouwde dimmer, wordt geleverd exclusief lichtbron en is verkrijgbaar in de kleuren chrome, brass en black.

Naast de getoonde uitvoering is de Flos IC Light F1 vloerlamp ook verkrijgbaar met een hoogte van 185 cm én als tafellamp of hanglamp.

Kenmerken
Artikelnummer 1579566
Hoogte 135 cm
Diameter 20 cm
Kleur Black
Materiaal Staal
Ruimte Verlichting
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Flos
Maten
Aantal
650,- Gratis verzending